Voor ieder wat lekkers

Bij Wok Time heeft u ruime keus uit diverse warme en koude buffetten:

Hapjes en soepen


Kies uit de diverse gefrituurde hapjes om alvast uw eetlust op te wekken tijdens het nuttigen van een aperitief. Hierna kunt u een keuze maken uit twee huisgemaakte soepen. Wok Time heeft naast haar welbekende pikante soep, een wisselende dagsoep.

Sushi en koude voor/bijgerechten


Dagelijks biedt Wok Time haar gasten versgemaakte sushi’s. U kunt kiezen tussen zowel nigiri’s  als maki rollen getopt en gevuld met verse zalm, krabstick en ebi garnaal. Naast sushi hebben we diverse salades, koude gerechten zoals tomaat met mozzerella, gerookte vissoorten en pastasalades om apart te eten of te combineren met lekkers van het warm buffet.

Warm buffet

Het warme buffet is voorzien van gerechten voor zowel vlees als visliefhebbers. Daarnaast biedt het warme buffet friet, gebakken rijst, bami en aardappelen om uw bord mee aan te vullen.

Wokken


U neemt een bord en maakt een selectie uit zo’n twintig verse (rauwe) ingrediënten, welke u vervolgens kunt laten wokken door onze showcooking chef met een saus naar keuze. De 8 verschillende sauzen vindt u op het bord achter de toonbank van de wokchef.

Teppanyaki (Japanse Grill)

Dit is een bereidingswijze uit Japan waarbij er gebruik wordt gemaakt van een ijzeren plaat (teppan) om verse vlees en visgerechten te bakken (yaki). Uw stukje vlees of vis zal live voor u worden gebakken met huisgemaakte sauzen, aangevuld met look en lente-ui.

Lava Grill

Naast teppanyaki kunt u ook kiezen voor een heerlijk stuk vlees of  garnalenspies van de lava grill, beter bekend als BBQ. De diverse vlees en vissoorten staan aangeduid op de borden achter de toonbank van de verscheidene chefs.

Dessert


Natuurlijk is er altijd nog plek voor dessert. Kies uit het brede aanbod aan vers fruit, verschillende gebakjes en ijssmaken.

Wist u dat ...

  • Wok Time over maar liefst 350 zitplaatsen beschikt.
  • Wok Time daardoor geschikt is voor 
  • onder andere trouwerijen, communies en andere feesten waar u net wat 
  • extra ruimte voor nodig hebt.
  • Wij niet van verspilling houden. Pak daarom alleen wat u op zult eten*
  • De JARIGE bij ons gratis eet op zijn/haar verjaardag
  • Wij een aparte rookruimte hebben, zodat u niet in de kou hoeft te staan.
  • Wij een leuke binnenspeelruimte hebben voor de kinderen, zodat u ongestoord kunt genieten van uw avond.
  • Wij cadeau bonnen hebben, zodat u ook een ander een avondje weg kunt geven.
  • Wij regelmatig acties doen op Facebook waarbij er een leuke prijs te winnen valt.

LIKE onze pagina en blijf op de hoogte!

*Overmatige verspilling kan in rekening worden gebracht!

Wok Time Ninove: werelds genieten van Aziatische showcooking